Varen

De varens staan er nu frisgroen bij
Een varen van dichtbij

In deze tijd  dat de varens geleidelijk opengaan of misschien al verder open zijn vooral nu met ’t warme tropisch weer in dit weekend .Het is een natuur detail om ‘t  eens te bekijken,het heeft wel ‘n  mooi structuur…, zoals een varen blad  zich laat zien.
Groet Plantster

Een gedachte over “Varen

 1. Hai Plantster 🌹

  Zoals zo vaak zijn deze foto’s ook weer prachtig!
  Wist je dat de nieuwe bladeren van de varen zich langzaam uitrollen?
  Moet meteen aan die keer denken dat 1 van onze jongens dacht dat die opgerolde blaadjes van een “vleesetende plant” waren en hij vol fascinatie zat te kijken, of de vlieg die hij voor dit doel gevangen had, ook daadwerkelijk opgegeten zou worden. Zijn teleurstelling was dan ook groot toen de vlieg even over de nog opgerolde bladeren liep en daarna op zijn gemakje weg vloog.

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s