Stapelia

DSC08982.JPG
Gemakkelijk in onderhoud ( vind ik). Met grote opvallende behaarde bloemen in volle bloei .Met  een prachtige bloem voor ’n korte periode ,maar het zegt mij al genoeg .Deze stapelia heeft het bij mij prima naar zijn zin (dank zij groene vingers   😀  ) Groet Plantster    Wikipedia

2 gedachtes over “Stapelia

  1. Wauw!!! Wat een prachtige bloem!!! Als je ooit een stekje hebt dan houd ik me aanbevolen!!!😍
    Groetjes van (de plantenverzorgster bij het Radboud) Angelique

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s