Bruine nachtvlinder

20190715_114621
‘n  Bruine nacht/motvlinder in de buurt van de voordeur ,buiten gefotografeerd. Ken of herken jij deze bij naam?B.v.d. Het lijkt volgens mij ’n andere bruine nachtvlinder te zijn  dan die ik jou  al heb laten zien.Om nog in de  sfeer van nacht/motvlinders te blijven,het was vanmorgen miezerig of wel het ‘mot ‘ regende.  Het lijk wel mottentijd     😀         Groet Plantster

 

 

2 gedachtes over “Bruine nachtvlinder

  1. Kwam onverwachts op je website en wat jij had gezien is de Huismoeder (Noctua pronuba) Hij behoort tot de familie van de uilen (Noctuidae).Hij wordt ook wel hooivlinder genoemd. De vlinder heeft één generatie per jaar. In de zomer gaan de vlinders in rust.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s