Kunst

In de tuin of natuur komt soms een ‘kunstenaar’ tot ontplooiing of op ideeën.Soms zie je kunst ergens behalve binnen ook buiten staan,wat niet altijd mooi is ,maar soms weer wel en ’t is dan ook  hoe het tot zijn recht komt en voor de echte liefhebbers. De natuur op zich is ’n wonderlijk talent met al zijn  kunsten,waar niemand tegenop kan.

Sommige mensen  hebben als ware een bepaald talent  gekregen of ontwikkeld om te werken of zich uit te leven en worden betiteld als kunstenaar in hun leven .Het is kunstig en niet altijd kitsch.Tussen kunst en kitsch zit veel verschil en zijn de meningen erover verdeeld want  een ieder heeft zo zijn of haar eigen smaak en  ideeën, dat maakt het  boeiend eraan.

Menige penseel komt er aan te pas
Een van de  vele kunstwerken ,tijdens ’n bezoek aan  ’n aantal ‘kunstenaars’…., die  over een  bepaalde talent beschikken , het  is kunstig  zoals  bijvoorbeeld  dit schilderij  gemaakt is…,  heel mooi  en  als levensecht….
Als voorbeeld Acrylic materialen

Misschien ben je  ook wel geen echte kunstliefhebber,  maar het is juist de kunst om te zien om er  iets in te zien en dat kunst soms inspirerend kan zijn.Er is geen kunst aan,dat is een bepaalde gedachte, er iets inzien met hetgeen wat jij erin ziet.En soms is het als heel herkenbaar zoals de bovenste schilderij,’t,lijkt wel op een foto, zo mooi.

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s