Regenbui

Regendruppels vertellen dat het geregend heeft

De regen die over ons land trekt,het kan hier en daar met bakken naar beneden komen aldus het weerbericht.Wat het voor bakken zijn kan ik niet zeggen haha.
Ik hoop dat het geen vuilnisbakken zijn.Gelukkig komt het vanmiddag al wat goed want deze ochtendbuien zullen meer verdwijnen .

Komend weekend…, dus morgen zou het weer zich in elk geval verbeteren,maar eerst de plaatselijke regen te trotseren met windstoten die af en aan  gaan , af en toe gepaard met de buien.Of de paarden er aan te pas komen is  nog maar de vraag haha ,het is 18 tot 21 graden vandaag.

Nu nog even erbij te vermelden dat er niet veel over is van de regen, op enkel  na de regendruppels die je her en der nog ziet  maar gauw zal verdampen als de zon de overhand krijgt .Met de wolken die opvallend en verschillend zijn van  klein tot groot en van wit tot grauw grijs.Als ik even naar buiten kijk …,wordt het hier  wat donker ,daar  zou nog ’n buitje uit kunnen vallen, maar het kan ook meevallen  met wat er uit valt,misschien het weertype wat jou en mij bevalt.Van de regen maar niet in de drup,maak er een mooie middag van!

Groet Plantster

De  paraplu geeft verlichting Nu ik naar buiten kijk wordt het hier wat donker ,de paraplu staat klaar .Maar vanochtend maak ik geen gebruik ervan…, ’t is  ook maar net waar die regen en onweersbuien heen gaan .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s