Gewoon bijzonder

 

‘Als gewoon maakt het gewoon bijzonder’

Gewoon…,het gewoon zijn is op de blog van toepassing.’t is ’n soort rode draad, dat spreekt mij aan.Het zijn juist de gewone dagelijkse dingen zoals de haan die buiten aan het kukelen is en aan het wedijveren met een andere haan,de mussen die ik hoor kwetteren en zojuist een water badje namen.Ook het weer met aangenamere temperatuur en zo nog het een en ander…, die ook de dag tot iets moois kunnen afronden.Daarbij het verrassende wat er voor jou als mens is weggelegd ,het is niet altijd van te voren te bepalen of er iets bij is in je  levensscenario waar je mee eens bent.Maar dat is aan een ieder.

Als je meer in de picture staat dan is het dé kunst om toch gewoon bij jezelf te blijven en  je zelf trouw te blijven.Dat siert jou als mens ,hoe je je manifesteert in  alle kringen waar je tussen zit ,het niet vergeten dan een ieder niet meer is dan de ander!Waar kom jij vandaan dat vooral niet te verloochenen of vergeten,denk aan je afkomst want het is een deel van jou.Het willen delen of om het zo te benoemen…,te willen integreren waar jij op het moment woont of leeft.

Afbeeldingsresultaat voor gewoon bijzonder

Het maakt de mens bijzonder , met waardering als je niet naast je schoenen gaat lopen.Dat doe je thuis maar als je binnenshuis bent er niemand mee belast.Als gewoon een mens tussen de mens  ,zo ben jij een geschenk, om er voor anderen  te zijn en iets te kunnen betekenen.Hoe je je werkzaamheden doet of hoe jij in het leven staat dat mag jij zelf bepalen.Op je eigen manier de mensheid helpen ,het hoeft niet altijd in het groot te gaan,al kleine dingen iets voor een ander veel kan betekenen.

Het siert de mens die weet hoe hij zich tussen de mensen weet te begeven,met het zijn, zijn kunnen.Maar ook hoe je het naar voren brengt,als ’n warm zonnetje … in het goed zijn voor de medemens.Wees dankbaar! Als je dit niet snapt …, er zal er  toch één bij zijn die het wel snapt ….   anders ga ik bij mijzelf ten rade … grinnik,

Bijvoorbeeld ’n goed contact met een ander mens  kan een micro-moment geluk voor je opleveren.Of ‘n  grote ommezwaai …, bij de een rijpt het inzicht met de jaren, en bij de ander stelt het lichaam zijn grenzen.Geluk is buitengewoon …, als een praatje…,  een ander verstaat je.Gewoon bijzonder bijzonder gewoon!Het is niet de eerste keer hierover ,ook niet de laatste keer …..’t spreekt mij aan en mij aan gesproken.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s