Een dag verder

IMG_5043

We zijn een dag ouder en een dag verder,wat gaat het toch snel,gisteren nog geen kastanje blad daar te zien,vanmiddag enkele al zover open waren.Het is  echt een dag en nacht verschil,zo zie je dat al één dag  iets van inbreng heeft.Erbij te zeggen met het zonnetje en de temperatuur vanmiddag ongeveer 17 graden ergens ook niet helemaal van op te kijken dat ‘t  zo snel gaat….

En voor ons mensen…, dat iemand misschien ’n lach rimpeltje
erbij gekregen  heeft ,want bij de mens zie je gemiddeld per dag veranderingen,sommige mensen lijken bijna niet  te veranderen….zo lijkt het dan hé..Er is daarin veel verschil,je kan trouwens aan de huid van iemands gezicht zien of die persoon in kwestie veel gedronken en/of gerookt heeft.Die huid kan er dan meer doorleefd  uitzien,en zeker als deze geen camouflage heeft.We hebben het nu niet specifiek over ’n huid van ’n gezicht maar over een kastanje die uitloopt…. dus laat ik mij maar niet  verder  niet hierover uitlopen …of wel uitwijken haha.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s