Eendaags

IMG_2970

 

Een dag één bui,ik geef er niet de brui aan…, maar een nieuwe naam,ik zeg er ‘eendaags bui’ tegen .Het is iets anders dan eendagsvlieg …,erbij te zeggen het regent toch een hele dag,vandaar.

 

Afbeeldingsresultaat voor regen tekening

Een regenpraatje vandaag…, het is al de gehele dag grauw grijs,met regen en nog eens regen.Er werd bij de weerberichten medegedeeld dat we kans krijgen dat het in de namiddag zou opklaren,nou het zal mij benieuwen hoor.Als ik naar de lucht hier buiten kijk dan is het een grote massa als grijs.Ik geef de moed niet op,het kan inderdaad dat de regen stagneert,het zal tegen die tijd avond zijn.Mijn gemoed is echt niet diep triestig als ik nu doe voorkomen.

Zomaar deze foto voor vandaag gemaakt, tenminste dát lijkt wel dankzij deze regenbui.Met een foto van een paar dagen terug die doet mij denken aan een fijne middag en komt nu te pas.Een hele dag  één regenbui daar kom ik doorheen en mag eigenlijk niet mopperen op dit weer.Het helpt niks,dus doe ik net alsof het nu prachtig weer is.Binnen is het goed,dus waar heb ik het over,het gaat over niks…,maar ja over niks gaat soms allicht haha.Het is wel zo, de regen die er nu uitkomt…, die komt morgen niet.Ik hoop dan ,dat het tussen de buien droog zal zijn … dus dat scheelt morgen of niet…
Na regen komt ….

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s