Ik zie kleur

img_2542
Een roze sierheester

 

Ik zag vanmorgen kleur,richting de krokussen en de roze sierheester die ik sneeuwbal noem.Ik besloot er eens ’n kijkje te nemen en er op aan te lopen.Het spreekt voor zich als je zoiets ziet bloeien dan ook even te mijmeren en ook dat de winter bijna voorbij is.Erbij  te willen zeggen dat deze wintertijd redelijk vlug voorbij gaat.Eigenlijk heeft elk seizoen  ’n bepaalde charme …,die winterse kou iets minder….(knipogend)

 

Groet Plantster

 

2 gedachtes over “Ik zie kleur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s