Met mijzelf op stap

Ik ben gisteren  met mij zelf  op stap 🙂 geweest en met name naar ’n tuincenrum , om te kijken of er  nog iets bij was van mijn gading .Waar ik al  blij van werd…,zie hier ‘t  onderstaande  waarvan ik  genoten heb. “Het zijn onverwachte kleine mooie momenten … ze zijn voor mij al groots”

Ik zag ’n merel binnen bij de afdeling vogelhuisjes ,met zijn  geluk als merel het voer  voor ’t oprapen lag .Hij was naar binnen gevlogen  want de deur stond  daar ook voor hem  open.Ik vond dit ‘n  mooi gezicht ,om  hem  zo bezig  te zien,met  hoe hij  zich verschanste aan ‘n  gevallen mezen bol .Hij hield zich daar schuil  als ’t wat drukker werd aan  mensen  ,die voorbij liepen .Dan  dook hij tussen de vogelhuisjes die er stonden en nóg niet verkocht waren.Ik zag hem in de eerste instantie op ’n vogelhuisje zitten dat  ingezegend werd met zijn uitwerpselen ,tja daar zeg ik niet zo veel over ,tenslotte ’n vogel  laat het  meestal vallen waar  ’t er uitkomt ….,hij wist natuurlijk niet waar de wc was,grinnik.

Verder  heb ik deze keer  onverwachts  ’n hele mooie stola gekocht, dat mag jij wel weten. En al zeg ik het zelf…,het scheelde  veel  in de prijs i.v.m. kerstkorting .Ik kreeg  op ’n bepaald moment ’n aantal  stola’s  in ‘t  oog vizier,die daar hingen.
Deze gleed van de kleerhanger af met alleen al  het er naar te kijken  🙂 Ik heb  hem  iets beter op die hanger gedaan ,’n tel  later gleed hij  weer ,met nu op de grond (de grond was gelukkig schoon). Ik dacht, zal  ik deze dan toch eens voor de aardigheid om me heen slaan .Tot volle verbazing  stond hij mij  heel mooi.Ik had mijn beslissing  al genomen .’n Medewerkster die  met haar  werkzaamheden bezig was  en zij mij erop attendeerde  en  ’t bevestigde.Het heeft zo mogen zijn dat ik deze gekocht heb want deze stola viel als ware om het een naam te geven  voor mij op de grond i.p.v. op de knieën  haha. Ik geniet ervan als ik eraan terug denk  met deze stola  onder handbereik te hebben  .Het weer voelt kouder aan dan gisteren,dus die stola komt mij nog wel goed te pas….’t  is hoe ik mocht beleven… ’n klein tikkeltje   ‘gekunsteld” beschreven haha.

Een tijdje later  kwam ik bij die tuincentrum  aan de koffie hoek  voorbij .ik dacht  die koffie ruikt goed ,zal mij zelf verwennen en bestelde een kop cappuccino .Daarbij hoort dan wel ’n heerlijke appelflap ,mm. Plotseling zag ik  ’n goede  kennis ,die ik herkende van ’n aantal jaren terug  als ’n hartelijke vrouw.  🙂  We zijn bijgekletst en  werd het tijd om  na de koffie tevreden op huis aan te gaan.

Ik ben deze keer met mijzelf op stap geweest ,’t was heel gezellig .Het is voor herhaling vatbaar zei  ik en daarmee kwam ik met mijzelf   wéér overeen haha.

‘ Ik kan goed met mijzelf opschieten ‘

Groet Plantster

2 gedachtes over “Met mijzelf op stap

 1. Hai Plantster 🌹

  Wat een gezellig verhaal heb je er weer van gemaakt.
  Leuk om te lezen dat je zo van die merel genoten hebt.
  Tsja… het zijn toch de kleine dingen die het doen.
  Geniet verder maar lekker van de mooie stola die zich als het ware aan je voeten wierp.
  Het heeft vast zo moeten zijn, anders had hij je vast ook niet zo goed gestaan.

  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s