Onderweg

Verloren er bij liggen, de eigenaar ’t waarschijnlijk  niet heeft opgemerkt  >Met nu  maar een handschoen in de jaszak.Het weer was  niet zo koud met het zonnetje …  Degene  achtte  ’t waarschijnlijk   niet nodig  om de handschoenen  aan te doen, of  misschien wel uit zijn jaszak gegleden Wie zal het kunnen zeggen…Het zegt wel iets over de vinder ,het op een paaltje bij de in/uitgang te leggen.  Toppie! Te hopen dat de eigenaar  daar ook bij uitloopt .Die handschoen als eenling  er  maar verloren bij ligt.Al gaat het nu maar even over één handschoen ….

Gezocht de eigenaar van mij
hopelijk komt hij hier voorbij
Nu als verloren erbij liggen
hij  is mij  wel verloren
Mijn baasje heeft ’t niet in de gaten
zou hij mij hier willen laten?
Alleen hier te liggen,  is maar alleen
 ook nog koud …. op deze steen
Ik houd deze steen maar vast
Leiden is nog niet in last
Mijn baasje  komt mij  halen
anders zal hij morgen wel balen

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s