Kunstaas

IMG_1120 - kopie
Aan een tak gehangen ,het lijkt op kunst…, de aas gevangen
IMG_1116
Een ‘namaak’vis aan de tak geslagen  of een vis aan de haak   🙂
IMG_1119 - kopie
Met haak en al aan een tak , een tak boven  een sloot

Het vissen schijnt een hele kunst te zijn en of er nu gevist mag worden weet ik  eigenlijk niet.Ik heb wel eens gehoord dat je van het vissen rustig wordt ,maar of het ook dit geval was tja. Het kan daar al langer aan die tak  gehangen hebben en ’t zou  een pech kunnen zijn met het uitgooien van ’n hengel .Ik zag dit vanmiddag pas aan een tak boven een sloot.Met het blote oog bijna niet van echt te onderscheiden vanaf het houten bruggetje.Het is waarschijnlijk een kunstaas,noem het maar een kunst vis. Het mooie ervan dat ik aan een passant vroeg wat dit voor stelde, terwijl  hij naderde kwam ik erachter dat hij ook vis spullen bij zich had.Ik vroeg of hij misschien iets  in de boom had verloren .Het was niet van hem en zei tegen mij dat hij  het dom vond om op het betreffende bruggetje een vis hengel uit te slaan vanwege de overhangende bomen. Het was  wel toevallig dat hij een vishengel bij zich had …,wat ik ook tegen hem zei.Het had wel wat….

Het zijn die kleine dingen die het doen,al is het over een kleine ‘kunst vis’  die  in een tak bleef hangen haha.Het (b)aasje is het haasje,hij hangt( ‘t) aan de takken ,het aasje kan niet zakken.

Groet Plantster.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s