Knoppen

Vanmiddag rond het middaguur besloot ik om de hond uit te laten.Het is achteraf ’n goede beslissing geweest  aangezien ’t winterzonnetje  zich liet zien.Tussen de bomen door het wel scheelde, je voelde al warmte en dit op te merken …,deze zaterdag van dit jaar.Het wandelpad waar ik met mijn hond voor de verandering liep ,daar viel  mijn oog op ’n aantal bomen met zijn takken.Zag ik het goed? Aan die kale takken waaraan al knoppen hetgeen me enigszins verbaasde , als reden dichterbij te gaan kijken.Het is nu ’n week voor kerst en we nog volop winter kunnen krijgen.Het zou jammer zijn als er een vriesperiode zou komen en alles naar de knoppen te gaan ,dan ook deze knoppen betreft.In deze er  nog meer knoppen gaan ontluiken en zouden bevriezen.Je heb zoiets niet voor het zeggen, dus keek ik met een dubbel gevoel mooi te zien>nieuw leven>Het leven gaat door en wordt doorgegeven maar ’t is eigenlijk  nog te vroeg om te zeggen…, het is weer lente.Deze periode als winter daarin kan ’t vriezen ,daarin het ook kan dooien .
Ik hoop in elk geval dat de knoppen  niet naar de knoppen gaan.Ik was net op tijd terug voor de opgestapelde donkere luchten zich naar beneden lieten vallen in de vorm van regen..,  al met al  ’n mooi wandel uurtje.

Groet Plantster

Een gedachte over “Knoppen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s