Roodbont

Roodbonte koeien
Wij  zijn nieuwsgierig naar jou
Kom jij  weer ’n kijkje nemen bij ons?
De koeienstaart leek even wat weg te hebben op de hendel …,van de hand pomp. 🙂  Een ander woord >handzwengelpomp die je vroeger veel zag waar toen water uit kwam….

 

Ik poseer speciaal, sta veilig op de achtergrond met de berenklauwen op de voorgrond

 

 

Roodbonte koeien als melkvee …,soms hoor je ze  ergens loeien,ook de eerste keer dat ze in de wei mochten was ’t een drukte van jewelst. Ze vonden het zichtbaar fijn en  spannend tegelijk met zoveel gras en ze onstuimig blij waren.Nu een paar dagen later ben ik weer even gaan kijken,op het eerste gezicht waren ze nu rustiger.Wel nieuwsgierig naar wie ik was.Je kon al wel heel goed merken dat ze zich inmiddels op hun gemak voelden…, er straalde ’n bepaalde gemoedsrust vanaf .Deze koeien hebben het getroffen dat zij  geregeld naar buiten mogen en zelfs geregeld in ’n andere wei. Hopelijk  geniet jij net zoveel van de  koeienplaatjes op mijn blog ,als ik ervan genoten heb.Dan is het de moeite waard om ze aan jou te laten zien. Ik geniet in elk geval ervan en de rest laat ik vrijblijvend aan jou over.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s