Grazers

Als er één schaap komt…, dan volgen er meer

 

 

Het is maar goed dat de schapen zijn geschoren met het weer van gisteren ,rond de  29 graden of plaatselijk wel meer….
“Schipper…, mag ik overvaren ?”

 

 

Een prachtig schouwspel van schapen…, in de avondzon bij de Vennen

Met  mijn hond uitlaten zie ik telkens iets anders in de natuur.Momenteel is het  weer de periode dat de schapen door  de schaapherder zijn geloodst of wel gedropt  bij de Vennen.Met behulp van zijn trouwe viervoeter ’n border collie die de schaap- herder goede diensten bewijst ,zodat desbetreffende schapen  daar kunnen grazen.Het gedeelte wat nu door de schapen wordt begraasd is  dan afgerasterd zodat de schapen veilig kunnen grazen en niet door de loslopende  honden  kunnen worden gestoord .Ik hou mijn hond goed in de gaten en gelukkig bleef hij rustig  en we er aan voorbij liepen.

Het zou ook een flitspaal voor schapen kunnen zijn haha

Er zit wel wat stroom op ’t gaas afrastering wat ik opgemerkt heb.Je krijg ’n lichte tik …,mocht je dan toch aan de gaas afrastering komen.  Natuurlijk  dat dit mij overkwam, terwijl ik een foto van ‘n  schaap maakte.Ik moest er eigenlijk wel om lachen want ik heb zorg om de hond en het gebeurt mij zelf.Maar ik kan dit aan jou navertellen en ben met de ‘schrik’ vrij gekomen haha.
De hond heeft zijn wandelplezier gewoon kunnen vervolgen ,,,, met zijn vrouwtje.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Grazers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s