Gewoon

img_2880

Het leven kan soms  in  een bepaalde richting gaan ,wat je niet zag aankomen.Wie je tegenkomt en jou aanspreekt. ’t Voelt dat het zo moet zijn en heel even op die levenskoers ,met wie  kom je  tegen, die je op dat moment een warm hart toedraagt.Het  gesprek over iets gewoon  als bijzonder te ervaren. En dat er mensen zijn ,ook  in het gewoon zijn schuitje zitten, ervoor uit durven komen.Het gewoon als bijzonder te ervaren met raakvlakken,’t  zich inleven  met sommige  ontmoetingen.

Al in een supermarkt kan het zomaar zijn  dat je mensen spreekt door het boodschappen doen . Met  hun bijzonder verhaal  dat zich ontmantelt  als  aandoenlijk.Het is  als gewoon, als  bijzonder,als bijzonder gewoon te ervaren .Dat doet de mens goed …, het te willen delen.De dag kan niet stuk.

Afbeeldingsresultaat voor uit het oog niet uit het hart betekenis

Gewoon zijn  is  gewoon natuurtalent.De eenvoud siert de mens ,dat liever dan mensen die menen dat ze het zijn en zich boven een ander verheven .Je hebt gauw in de gaten of een ander het wel of niet ’t meent.De waarheid achterhaalt de leugen!
Het is als je het in de gaten hebt  .. hun probleem. Ik wil er mee zeggen ,hoe je ook mag zijn of wie je bent , …een gewoon moment dat doet beseffen.

 

    >Gewoon bijzonder bijzonder gewoon <

Groet Plantster

 

2 gedachtes over “Gewoon

  1. Mooi geschreven. Het is fijn om een gewoon bijzonder of wel bijzonder gewoon mens tegen te komen in het gewone alledaagse leven. Het maakt het gewone alledaagse tot iets bijzonders. Fijn dat er meer mensen zijn die het zo ervaren. Leuke ontmoeting. Groetjes Gonnie

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s