Blauwe stip

Eerder heb ik iets geschreven over een rode stip op bomen.Maar nu heb ik het dus over een blauwe stip.. Tijdens een wandeling in  ‘natuurgebied  Berendonck zag ik  gisteren ’n aantal  bomen  die waren gekenmerkt met een blauwe stip.Deze stonden her en der verspreid met de bedoeling dat zij mogen blijven, als ik het goed heb.

Ik wil het even onder de aandacht brengen wat  ik gade heb geslagen.Ook eigenlijk wel  omdat het jammer  is  dat er  in dit  natuurgebied  zoveel bomen zijn gekapt voor een sauna.Ik heb niets tegen een sauna ,daar laat ik me niet over uit , dat even te willen aantekenen ,maar het gaat mij dus om de natuur.

img_1582
In natuurgebied

img_1576

Het is  jammer, dat er telkens  beetje bij beetje  de natuur wordt afgebroken en niet bespaard  blijft. Met de toekomstplannen ,hopen  ze  meer geld in het laatje te  krijgen Je moet van goede huize komen als je het tegen kan houden,maar ja de  meeste bomen zijn  op de bewuste plek al verdwenen….Wat zal de volgende  reden zijn ….dat ergens weer bomen worden afgeschreven?

 

img_1580
Blauwe stip

 

Groet Plantster

2 gedachtes over “Blauwe stip

 1. Hai Plantster 🌹

  Tegenwoordig verliest de natuur het altijd van de wensen van de mens.
  Soms word ik daar erg verdrietig van…
  Hoorde pas geleden dat er ook weer honderden bomen geruimd moeten worden voor nòg meer asvalt.
  Of dat er nog niet genoeg van dat spul ligt…
  Maar ja… we willen natuurlijk niet in de file staan… 😢

  Hoi hoi Peggy 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s