‘Sprieten’ gras

Bij onderstaande foto’s  zie je dit grassoort veelal bij ’t water ,hier is dat bij de  vennen,’t is ’n soort rietgras,het ziet  er  zo wel sprietig uit, om  het een naam te geven Het gras kleurt met ’n seizoen mee,elke keer weer heel mooi. En hoe dat  telkens verandert met  ’n bepaalde gloed vooral als de zon erop schijnt,dan krijgt het gras’ n  extra charme.Het hoort onafscheidelijk  bij het water.

img_0622

 Ondanks de zon niet scheen, waren er toch veel mensen op de been Het is vandaag weekend en dan zie je redelijk veel mensen, die een ommetje willen maken, …waaronder  ik met de hond en mijn  fototoestel  :). De  natuur was …zoals een voorbijganger met een mooi woord tegen mij zei …bladstil. Dat als gezegde want nu is er in dit seizoen  weinig blad aan de bomen te bekennen. Het was nog in de namiddag ,geleidelijk de avond inviel doordat het daglicht  zich terugtrok.Dus ’n mooie tijd om naar huist te gaan vóór het donker is.

 

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s