Takjes toegelicht

img_3959

In de avond  dat mijn aandacht naar de lucht ging …..
ik zag opeens die takjes als een wirwar,’t deed mij ’n tel  denken aan een bol garen zoals die takjes  verwikkeld lijken te  zijn Mijn gevoel zegt, nu ik het uitwerk …. het takkenleven zit goed in mekaar verweven.Ook  in hun rusttijd  mooi, of iemand daar acht op slaat of het misschien dan ontgaat .Maar  ‘n  kleurrijke achtergrond  met  het vallen van de avond , heel even ervoor stop met een kijk daarop

Groet Plantster

2 gedachtes over “Takjes toegelicht

 1. Hai Plantster 🌹

  Ik geniet altijd van de berichtjes en foto’s die je plaatst,
  na je dagelijkse wandelingen samen met de hond.
  Ze zijn origineel en mooi om naar te kijken.
  Fijn weekend.
  Hoi hoi 🐞

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s