Het spant erom

IMG_3374 Spandoek
In deze tijd zijn er opvallend veel demonstraties , aangezien er veel mensen  ontevreden zijn en hun ongenoegen uitspreken tegen de politiek over maatschappelijke misstanden. Zo ook in de gezondheidszorg .Behalve de behandelaar mag zeker ook de cliënt er niet onder gaan lijden. Het wordt hoog tijd voor betere arbeidsvoorwaarden en zeker een lagere werkdruk . Het komt ten goede van de behandelaar en de patiënt…, ten goede van de behandeling en genezing. Het gaat ten slotte wel om de zorg voor zieken en of ouderen .                        Groet Plantster

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s