Lepelaar

IMG_4824
Wat zouden deze twee te smoezen hebben?Zouden ze elkaar iets duidelijk willen maken of hadden zij iets te bespreken ?  😀 Je kan er van alles van maken nietwaar.Heel in de verte zag ik ze samen daar staan.Eigenlijk stond ik te ver weg, voor een duidelijkere foto ervan.Dit is de eerste keer dat ik een lepelaar tijdens mijn hond uitlaten gezien heb..Leuk om ze onverwachts te hebben gespot.Als verborgen stonden zij daar in rust…, op ’n wat lager gelegen plek bij ’n sloot  Wikipedia   Groet Plantster

2 gedachtes over “Lepelaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s