Bengelend 1

IMG_2182.JPG
Het leek een circusact…,atletisch  in de hoogte aan draad die haar kunstjes liet zien. Ik heb soortgelijke in korte tijdsbestek, al meer aan ‘n  dunne  bijna onzichtbare ‘zijde’ draad zien ‘bengelen’ op de wind bij sommige eikenbomen .Met een geduld  en beetje geluk dat deze even stil hing ,om er een foto van te kunnen maken.Wat het voor rups is …, is mij onbekend.(Hopelijk geen voorloper of  familie van de eikenprocessie rups…, dat erbij te willen vermelden)               Groet Plantster

 

 

3 gedachtes over “Bengelend 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s