Trein van het leven

 

doorgestuurd gekregen…,
ik heb het hier gepubliceerd
voor wie er iets in ziet
in of uit deΒ  trein

πŸš‚πŸš‹πŸš‹πŸš‹πŸš‹πŸš‹πŸš‹πŸš‹

De trein van het leven:
Het leven is als een treinrit, met alle registers, omleidingen en calamiteiten. We stappen in, ontmoeten onze ouders en denken dat ze altijd met ons reizen, maar bij een stop zullen ze uitstappen en we moeten onze reis zonder hen voortzetten. Maar veel passagiers gaan op de trein, onze broers en zussen, neven en nichten, vrienden, zelfs de liefde van ons leven. Velen zullen uitstappen en een groot gat achterlaten. Voor anderen zullen we niet merken dat ze zijn gestopt. Het is een reis vol vreugde, verdriet, groeten en afscheid.
Het succes is: een goede relatie hebben met iedereen.
De grote puzzel is: we weten nooit waar we moeten uitstappen.
Daarom moeten we leven, liefhebben, vergeven en altijd het beste geven! Omdat wanneer het moment is aangebroken, waar we naar buiten moeten en onze plaats leeg is, alleen mooie gedachten bij ons moeten blijven en voor altijd verder moeten reizen in de trein van het leven! ! !
Ik wens je dat je reis elke dag mooier wordt, je hebt altijd liefde, gezondheid, succes en geld in je bagage.
Bedankt, aan jullie allemaal passagiers, in de trein van mijn leven! ! ! Sterke mensen weten hoe ze hun leven in lijn moeten houden. Zelfs met tranen in hun ogen kunnen ze zeggen met een glimlach: het gaat goed. Als je erin gelooft, stuur het dan naar 10 mensen, inclusief mijzelf. Kijk wat er in 30 minuten gebeurt. Wees eerlijk en stuur dit naar iedereen die je vorig jaar aan het lachen maakte.Ik stuur het gewoon om te zeggen: het is fijn dat je bestaat.

 

Groet Plantster
πŸš‚πŸšƒπŸš‹πŸšƒπŸš‹πŸšƒπŸš‹πŸšƒπŸš‹πŸšƒπŸš‹

2 gedachtes over “Trein van het leven

 1. Heel erg bedankt voor dit mooie bericht het heeft mij zeer geroerd.De trein van het leven:
  Het leven is als een treinrit, met alle registers, omleidingen en calamiteiten. We stappen in, ontmoeten onze ouders en denken dat ze altijd met ons reizen, maar bij een stop zullen ze uitstappen en we moeten onze reis zonder hen voortzetten. Maar veel passagiers gaan op de trein, onze broers en zussen, neven en nichten, vrienden, zelfs de liefde van ons leven. Velen zullen uitstappen en een groot gat achterlaten. Voor anderen zullen we niet merken dat ze zijn gestopt. Het is een reis vol vreugde, verdriet, groeten en afscheid.
  Het succes is: een goede relatie hebben met iedereen.
  De grote puzzel is: we weten nooit waar we moeten uitstappen.
  Daarom moeten we leven, liefhebben, vergeven en altijd het beste geven! Omdat wanneer het moment is aangebroken, waar we naar buiten moeten en onze plaats leeg is, alleen mooie gedachten bij ons moeten blijven en voor altijd verder moeten reizen in de trein van het leven! ! !
  Ik wens je dat je reis elke dag mooier wordt, je hebt altijd liefde, gezondheid, succes en geld in je bagage.
  Bedankt, aan jullie allemaal passagiers, in de trein van mijn leven! ! ! Sterke mensen weten hoe ze hun leven in lijn moeten houden. Zelfs met tranen in hun ogen kunnen ze zeggen met een glimlach: het gaat goed. Als je erin gelooft, stuur het dan naar 10 mensen, inclusief mijzelf. Kijk wat er in 30 minuten gebeurt. Wees eerlijk en stuur dit naar iedereen die je vorig jaar aan het lachen maakte.Ik stuur het gewoon om te zeggen: het is fijn dat je bestaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s