Onderste boven

IMG_6124 - kopie
Het soms van twee kanten bekijken

 

 

De ochtend met bevroren taferelen ,autoruiten krabben,de middag dat de zon  verschijnt.Temperatuur in stijgende lijn…, ook weer te zakken tot vriespunt.
Het water  draagt een dun ijslaagje en het is telkens anders hoe het als water zich manifesteert.Soms ben ik er onderste boven van wat ik  in de natuur zie.Het kan zich soms ook onderste boven als glad of rimpelig weerspiegelen zoals op deze foto’s. Met het water dat zich mooi en kunstig gewillig poseert voor de lens van camera.Het laat zich soms ook van een andere kant zien ,dat heeft  ook iets.Het is maar net waarop je kijk valt, ’t is telkens ’n andere aanblik .Waar je ergens tegenaan mag lopen …,wat de natuur in petto heeft met het onverwachte ,een leuke verrassing.Hetgeen eraan kan bijdragen tot genieten door ,voor en zelfs van  mede  fotografeer&natuurliefhebbers.In elk geval heb ik ervan genoten ,nu  na te genieten, ik hoop jij ook ervan geniet!Met  ’n aangename gevoelstemperatuur wens ik jou ‘n  fijne zonnige zondag!

 

Groet Plantster

2 gedachtes over “Onderste boven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s