‘Zwarte’ cross

IMG_6019 - kopie
Totaal uitgeput …, oh gut .

 

 

Het ijzeren geraamte heeft de hitte overleefd…, totdat de roest zijn tol opeist “metaalmoeheid”Totaal gevloerd, met de vloer aangemaakt ,volledig uit gecrost..Pas gebeurd? Niet opgeruimd?Restant beloofd niet veel goeds.Zou opruimen van dit restant niet mogelijk zijn?Geschikt voor de sloop .

Waarom?

Dronken? Pesterij?Ruzie? Brandweer aan te pas?Ongelukje?Onoplettendheid?Moedwillig?Vernielzucht?Er vanaf willen?Gewoon pech hebben?Aangestoken? Milieu delict?Brandgevaar?Vlam gevat…,In zak en as en op hangende pootjes op huis aan?? Misschien heb ik nog ’n belangrijke vraag vergeten > hoe gaat het met de bestuurder??

 

Groet Plantster

 

Een gedachte over “‘Zwarte’ cross

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s