Witte reiger

 

 

Heel in de verte zag ik gisteren iets wits op een tak, nabij ’t vennengebied. Het bleek de witte reiger te zijn…, wow.Doordat hij wit was viel hij daar tussen de grijze boomtakken aan de overkant van het water mij op.Het duurde even om me  tussen de bomen  door om bij  een tak  te komen waar ik  ’n opening kon ontdekken .Gelukkig  leek de reiger genoeg  tijd te hebben,zoals hij erbij stond en had mij niet in de gaten.Tussen de bomen waar ik een plekje zocht was het gras behoorlijk drassig waardoor de wandelschoenen sijpelde, of wel een geluid maakte terwijl ik op doorweekte grond mijn stappen voorzette,af en toe kraakte er een tak …,het had echt weg van survivallen.Ik vond het wel leuk..,mijn hond liep rustig mee,is gewend dat ik af en toe stil sta om ergens een foto van te maken.Ik wacht ook op zijn tijd op hem ,dat is een wandel deal wat ik met hem heb afgesloten haha.Met nu  foto’s  van de reiger, het deze keer zo mocht zijn.Even later liep ik weer op ’n verharde pad  zag ik dat die reiger overvloog ,om ergens anders  weer ’n standplaats in te nemen.

Groet Plantster

2 gedachtes over “Witte reiger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s