Gele toverhazelaar

IMG_3419 - kopie
Gele toverhazelaar

De toverhazelaar heeft voldoende ruimte nodig,waar je rekening mee dient te houden tenminste als jij van plan bent om er een te kopen.Het is ’n hele mooie winterstruik die zich niet laat kennen door schommelende temperaturen.Als jij  de toverhazelaar in de tuin vooraan plaatst met daarachter ’n donkere hoek als achtergrond is,dan komt de gele kleur van de toverhazelaar nog meer tot zijn recht. De struik wordt niet mooier door ’t snoeien.Een geschikte standplaats in de zon of lichte schaduw.Liever geen kleigrond,hij prefereert zure grond,dan heb je meer kans dat hij  bloeit als ’n tierelier haha.Met ’n lust voor het oog ….,vandaag deed hij zijn naam eer aan,enige tuin betovering als aanwinst.

 

Groet Plantster

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s