Balancerend

IMG_3049 - kopie
Ik heb gisteren een balans gevonden!

Balancerend een balans opmakend…, gaat het de goede kant op met mijn manier van bloggen?Wat me opvalt..,zo  heeft een ieder wat ’t bloggen aangaat ‘n  eigen kijk ergens op .Met het opstarten ,hoe bloggen verloopt ,hoe verder met vallen en opstaan.Al met grotendeels naar eigen inzicht en goeddunken hoe ik iets dergelijks beschrijven wil en te realiseren.Ik laat het aan dé dag over, met de wil als hobby,’t optimaliseren als ’n doelstelling .Ik zie mijn blog …,als ware ’n kronkelige wandelpad niet altijd geplaveid of perfect .Wel telkens verrassend met het een en ander … ook soms buitensporig … het draagt iets bij of heeft iets in zich waarvan ik geniet… jij ook??

IMG_3149 - kopie
Een wandelpad is soms geplaveid , soms ongeplaveid en niet altijd gemakkelijk begaanbaar.Met uitweg een omweg lopen, wel of niet op de weg ,of in de weg lopen.Jouw pad verloopt…, waar jij loopt

In de meeste gevallen zijn het alledaagse bevindingen die  ik onderweg passeer of  zie.Juist die kleine als mooie details.Het gaat niet altijd of alleen over bloemen en planten,dat heb je inmiddels  al wel gemerkt.Ik laat het over aan een natuurmoment waarvan ik iets mag oppikken.

IMG_3129 - kopie.JPG
Een tennisbal als gedreven ,daarin goed bedreven.. 🙂 Zoals een bal rond  is …, ’t kan alle kanten op rollen.Als bedreven…, erover geschreven.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Balancerend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s