Get well soon

 

IMG_1004 - kopie
Voor degenen die niet lekker in hun vel zitten,verkouden zijn of met griep zitten opgezadeld,die ’t niet gemakkelijk hebben …,in deze periode.Hierbij wens ik jou al wat goed is ,’n  spoedig herstel, ’n beterschap.Hoe het ook zij,.. het naar jou willen en kunnen ,je het beste te gunnen.”Get well soon…,jij bent ’n belangrijk persoon” Deze warme kruik doet wonderen om het oudjaar in te wisselen en  ’t begroeten van het nieuwe jaar.Hopelijk zie ik je weer gauw terug  op mijn blog  om in het komende jaar met een schone lei te beginnen.

Weer een weerpraatje …,nog even en dan zitten we in het jaar 2018.Jeetje waar is die tijd van 2017 naar toe gegaan.Het is bijna niet voor te stellen, hoe  de dagen  elkaar zo snel opvolgen.Ik begin nu af te tellen  …  zoals  ook de dagen  ietsie pietsie  beginnen te lengen.Eigenlijk heeft elk seizoen zijn charme ,maar het weer van inmiddels gisteren vond ik niet gezellig.Eergisteren was het in vergelijking redelijker weer omdat het met keren tussen de buien door droog was.Als je het geloven wilt dan zou de temperatuur in dit weekend omhoog gaan. ’t Tegenovergestelde  daarvan  met wat ik op de tv zag  zag, dan hebben ze het in New York extreem koudere temperaturen.Aan het weer kan je niet veel aan veranderen,is ook maar goed,dan zou het nog meer ongeregelder er uit gaan zien,dan het nu al is. Het weer in dit laatste  weekend  van dit jaar  waar ik bij stil sta .Omdat 2018  voor de deur  staat. Ik hoop  bij de jaarwisseling…, dat er droge momenten zijn wanneer ik even naar buiten ga want ik wil de buurtjes op zelfgebakken oliebollen trakteren.Leuk initiatief hé….  ook  wel lekker haha.

 

Groet Plantster

2 gedachtes over “Get well soon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s