Borstel

IMG_1256
In de berm ’n tandenborstel …. Met de mond vol tanden of geen tanden meer?

Niet bepaald ’n juiste plek voor zo’n borstel …, zou je denken.Het was waar ik mijn hond wilde uitlaten,even zag ik ook ’n humor ervan in, het lag er zo bij zoals de foto laat zien .Gisteren zag ik ergens ’n wc borstel  in de berm met nu dan ’n tandenborstel.’t Moet niet gekker gaan worden ..,nu de wc nog schreef ik.Maar het werd vandaag geen wc maar ’n tandenborstel .Een wc borstel en los daarvan ’n tandenborstel in de natuur,het waren  dus twee borstelige dagen om ‘t  naam te geven.Het hoort eigenlijk in een speciale zak voor plastic, en niet zo los te slingeren hoe klein dan ook, als men deze niet meer nodig meent te hebben.Misschien verloren?

:(knip):

 

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s