In de berm

Vanmiddag naar ’n dorpskerstmarkt gelopen, ruim  vier en halve kilometer heen en terug.Het  was droog weer, dus ‘n  goed alternatief  om ’n frisse neus te halen en op deze manier de hond ook uit te laten.De berm naast de looproute kreeg mijn belangstelling .Het was  hier en daar nogal drassig in de berm,waarschijnlijk  door de regen/sneeuw van de afgelopen tijd.Je ziet op deze onderstaande foto’s  ‘n  boom  weerspiegeling .Daarnaast zelfs ’n wc borstel, die gewoonlijk in ’n kleine ruimte van  ’n huis  hoort te staan ,maar nu in vrijheid als verloren in de berm ligt .Het moet niet gekker gaan worden …. nu de wc nog (knipoogje)

 

IMG_1235 - kopie
Onderweg zag  ik veren in de berm liggen
IMG_1237 - kopie
Voor deze kat ‘n  ‘gezegende’ kerstmaaltijd

In een weiland zat ’n kat ineen gedoken bij de restant van de prooi, voor haar een feestdiner…, zoals  ze zich daar gedeisd hield om mijn hond in de gaten te willen houden, toen we daar voorbij liepen.
De kerstmarkt was niet groot maar het was er wel gezellig Een ieder als aanwezige voegde namelijk iets eraan toe ,dus een steen(tje) eraan bijgedragen.Er hoorde natuurlijk glühwein bij met na afloop ’n zak verse gebakken oliebollen.Terwijl we op huis aan liepen lieten we ze goed smaken,erbij te zeggen over de calorieën.., die liep ik er weer af en opgewarmd van binnen op huis aan.Ik heb respect voor de mensen die de hele middag in de kraampjes  stonden ,het komt ten goede van het betreffende dorp. Gelukkig ,ook voor hun dat het droog is gebleven en met  gemoedelijke sfeer is deze  dag weer achter de rug …,de tijd lijkt steeds vlugger voorbij te gaan  met nu is het  weer avond.

Hierbij ’n fijne zondagavond!

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s