Tuinvogeltje

IMG_6325 - kopie

IMG_6195 - kopie

 

Deze tuinvogeltjes leken zich weinig aan te trekken van het koude weer .Ze waren heel druk bezig met de vetbolletjes die er appetijtelijk erbij hingen.Het was een komen en gaan , het was nog net geen luchtfile en de struik die er dichtbij stond  kwam ten pas ,om er een vluchtige snelle landing in te maken.Vooral op een moment als ze niet gelijk welkom werden geheten door andere gevederde voerliefhebbers, Te wachten in de buurt van het felbegeerde voer,met ook het vogelhuisje voor tuinvogeltjes gemaakt en zoef  opeens zij hun kans waarnamen om iets te bemachtigen …, dit als het niet lukte met ’n rechtstreekse vlucht als ze daar kwamen.Ze werden in elk geval op zijn tijd verwend met bijvoeren ,dit hadden ze gauw door  in deze afgelopen winterse dagen.Maar ook de kat die af en toe stond te gluren,al kreeg deze weinig kans erop want de voederplek was op veilige hoogte.Zodra die vogeltjes lucht kregen van de kat  …,dan geen zorgen te hebben.De vogeltjes waren net zo gauw weg als ze weer terugkwamen.Ondertussen verdween  ook de kat weer uit het gezichtsveld om ergens anders heen te gaan.Het was een mooi schouwspel om te zien!!

 

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s