Zwart met grijs

IMG_2983 - kopie
Zwartachtige rups …, en opzij grijs.

Een zwartachtige rups met opzij grijzigheid gesignaleerd.Deze was bezig van het (rechte) pad af te gaan.Hij liet zich niet door mij storen om zijn weg te vervolgen.Hoe die rups wist,welke richting in het bos zonder enige gebruik van gps is wel bijzonder.Om op zoek te gaan naar zijn voedsel en heeft hij misschien wel ingebouwde sensoren om zijn gangetjes weten te bekruipen? Haha.Tja,misschien dat  jij het weet.Zou het een brombeer spinner kunnen zijn?Ik zat bij wijze van bijna met de neus er boven op, om deze rups nog  op de foto te krijgen voor hij helemaal uit zicht was want hij had zijn vaart erin, haha.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s