Deze dag

Op deze dag gaat het natuurlijk over mijn wandel uurtje ,avontuur ofwel natuur momenten, die ik hier onder de aandacht wil brengen waarbij de hond ook veelal de hoofdrol heeft, dit nu in ogenschouw genomen.Daarbij was het vandaag prachtig weer voor de tijd van dit jaar  en met name op de veertiende oktober tweeduizend zeventien.Ik noem het blote armen weer haha.Geen vest of jasje nodig om me in de natuur te begeven en met de hond alweer wandelend genieten.Ondanks de behoorlijke  drukte ,die ik signaleerde in leeftijdgroeperingen zeer jong tot ouder.Ik  had met mij zelf 🙂 afgesproken om eens ergens anders te gaan wandelen waar mijn hond zijn snuffelen rustig kon voortzetten.Een eind verder te hebben gelopen wilde ik mijn  hond voor zijn gedrag belonen en kwam toen er pas achter, dat ik dat  beloningszakje op de schuifklem  na had verloren.Zoiets kan de beste overkomen dus mij ook nietwaar.Ik heb mijn  hond enthousiaster bedankt  in plaats dat kwijtgeraakte brokje.Ik liep terug met eigenlijk  weinig hoop om het terug te vinden,maar niet gezocht dan zeker niet gevonden.Terug gelopen op waarschijnlijk de plek des onheilspellend haha om het zo te mogen zeggen , met ’t gevoel daar het zou kunnen liggen .Ik heb gisteren nog dat beloningszakje aangevuld,wie dus het gevonden en opraapt heeft zijn slag  voor vandaag geslagen.Lol.Het frappante van dit en ongeveer dus op die plek kwam er een man aangelopen en toen ik vertelde dat ik een beloningszakje verloren was,toverde hij uit zijn broekzak een overeenkomstige .Ik zag in een oogwenk dus een soortgelijke en ook zonder een schuifklem als wel  toevallig.Ik vroeg of hij die zojuist gevonden had,hij draaide met zijn antwoord er omheen ,tenminste het leek zo .Ik kan me erin vergissen want ik ben tenslotte geen detective, al voelde ’t wel ,het duurde maar een klein moment met  alleen die vraag  te stellen haha.Zoals hij voor de dag kwam met zijn stalen gezicht  en met een verhaal dat hij ook zo iets dergelijks eerder  had meegemaakt.Ik wil hem heus niet beschuldigen … ik vond het alleen ’n aparte gewaarwording  van dat moment .Ook de manier hoe hij ermee voor de dag kwam …, maar er zijn er  meer  van als dit soortgelijke beloningszakje …. dus waar heb ik het over haha.Ja over ’t verloren beloningszakje.In elk geval het heeft  zo wel mogen zijn  want anders was het niet gebeurd…, nietwaar.Ik gun de inhoud voor honden.

IMG_2846 - kopie
Tijdens het uitlaten van de hond heb ik vanmiddag deze foto gemaakt.Het zijn geen broodjes waarvan hij smulde, het zijn paddenstoelen die je momenteel vrij veel ziet ,deze stonden in de berm.Ik keek er wat van op toen ik deze foto nader bekeek, het lijkt er op dat een gedeelte van zijn vleugel beschadigd is.Maar hij vloog gewoon weer weg dus of hij nadelige gevolgen heeft ondervonden is mij niet gebleken.Ik praat hier in de hij vorm haha.
IMG_2950 - kopie
De  vroege avond maakte véél goed…, met nog  ‘n  mager avond zonnetje,ik hoorde plotseling ’n geluid dat mij deed denken aan de buizerd, deze nam even zijn moment in de eikenboom.Bijzonder!!

 

IMG_2891
Hoe deze mot wordt benoemd weet ik op dit moment niet.Weet jij het?

 

Ik zag ergens buiten deze spin,overdag hield ze zich schuil. In  de vroege avondschemering was ze weer aanwezig om haar web te controleren op oneffenheden  🙂

 

 

  • Tijdens het waarnemen waarvan ik mocht genieten .Op de gekste momenten dat ik de berichten ook kan publiceren  .., ik wens jou een fijne avond,  voor straks een welterusten ,voor morgen gezond weer op.

Groet Plantster

Een gedachte over “Deze dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s