Kijk naast je

IMG_0838 - kopie
Als voor je kijken je bang maakt

 

Als je verder kijkt dan je neus lang is en je geen hand voor de ogen kunt zien.Door mist en wolken die zich doen verenigen, hoe zij  met hun samenkomst hun vorm bedrijven.Uiteindelijk zal de mist zich oplossen ,dus neem dit kortzichtige evenement ook ter harte in je op, als je er toch bent.De zon breek hier en daar geleidelijk door als de wolken zich een paar tellen later dan ook weer laten verplaatsen.Het is een wonderlijke gebeurtenis om dit gade te slaan hoog in de bergen.Het scheelt boven wel een jas wat de gevoelstemperatuur aangaat tegenover beneden in het  diepe dal máár het is en blijft de moeite waard ,om het mogen beleven…, te voelen.

Gerelateerde afbeelding

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s