Jouw moment

Kop koffie ,radio staat aan,de hond is aan het kluifbot begonnen dat inmiddels kleiner wordt en hij vandaag wel verorberd krijgt .De kanarie springt van zijn stok om wat te drinken uit het waterbakje.
Ik ben zijn’ huishoudster’ en maak de kanarie kooi op tijd schoon, met de nodige verzorging komt hij hier niets te kort en is in goede handen.Zijn zangkwaliteit klinkt heel vertrouwd en gezellig in mijn oren,’t brengt  bijkomstig  ’n huiselijkheid met zich mee ,ondanks je hier en daar wat kruimels, voer of veertjes ziet liggen.Ieder dier laat sporen na en ook hij hoort er gewoonweg bij. Tjilp tjilp…Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is…,het zijn gewone momenten als bijzonder.Onderwijl dat ik dit aan het schrijven was ging de telefoon.Het bleek mijn vriendin en haar man te zijn om een ‘tas’ koffie te komen drinken. Natuurlijk  mochten zij op visite komen en om bij te kletsen ,ze waren van harte welkom.Alles bij elkaar waren het hele gezellige uurtjes die gauw zijn omgevlogen.Nadat zij naar huis waren, ben ik toch nog even met mijn hond wezen wandelen…, om hem uit te laten want het was nog wel aangenaam herfstweer.Geen buitensporigheden gesignaleerd …,de hond kreeg kans om te spelen met een speelkameraadje ,zijn energie kwam er aan te pas.Mijn leven bestaat heus niet alleen uit wandelen hoor al betrap ik  mij erop dat ik mijn wandelavontuur op de blog wel graag vernoem.

Quote - geen tijd om te haasten
Ik heb vandaag geen tijd om te haasten.

Dit  blogbericht  is van gisteren ,’n mooie zondag ontstond geleidelijk naar gelang die dag vorderde…, van niks moeten alles mag,een zondag zonder agendapunten ,geen knelpunten , gewoon met vrienden ,geen drukte ,geen files op de weg ,gewoon je ding doen waar je zin in hebt,Je komt tot  inkeer zoals deze zondag verliep fijn om te aanvaarden .Gewone momenten als bijzondere momenten.

“Geen tijd hebben om te haasten is wel eens nodig…, niet altijd haasten omdat je geen tijd hebt”

Groet Plantster

 

 

Een gedachte over “Jouw moment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s