Niet openen

Deze  bovenstaande foto  heb ik tijdens een wandeling  gemaakt.Er viel mij wel iets vreemds op…, wat hoger in een boom en dichterbij gekomen zag ik niet openen en afblijven erop staan.Ik zal heus niet in die boom gaan klimmen en ook niet om daaraan te komen …, ’t zou absoluut niet in mij opgekomen zijn.Ik vraag me  nu wel af wat dit  eigenlijk  zou kunnen voorstellen.Weet iemand van jullie wat dit is ? Wat de een niet weet…, weet de ander misschien ,nietwaar. B.v.d.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s