Kaardenbol

Kaardenbol  nog in bloei…, straks gerijpt met zaden

Een kaardenbol met veel zaden waarop vogels verzot  zijn.Als gerijpt dan…, en  als ze het in de  gaten hebben dat je er vogeltjes bij ziet. Op zich ’n mooi gezicht als je ’n vogelliefhebber bent om het gade te slaan.Let wel op waar je de kaardenbol hebt staan…, wil ik even erbij vermelden ,want ze kunnen woekeren en voor veel nakomelingen zorgen ..,die zich daar ook laten gedijen met  ’n aantal  aan nieuwe kaardenbollen.Ze zijn  wel  mooi decoratief zowel in bloei, na de bloei alsook in bloemstuk. Het is aan jou.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s