Oooohhh

IMG_5105 - kopie
Verbazing

Het  schetste mij enige verbazing zo als de boom een oooohhh  tot mij sprak.
Wat mij opviel was als eerste zijn open mond.., alsof open gevallen met enige verbazing naar mij. Daarvoor was  er wel een ‘kunstenaar’ aan te pas gekomen.Hij heeft zich op ’n stuk boom  uitgeleefd …, met als resultaat dat tot verbeelding spreekt.Een boom  … die eruit zag waar  geen leven meer in leek te zitten.Dan toch glimlacht met ‘n  verbaasde uitdrukking.Ik heb stiekem ervan genoten…’n Oooohhh  kunstwerk waar ik langs wandelde Leuk om te zien…. het brengt je op die manier ook  in  een ooohhh stemming ….,’t was  ’n vriendelijk ogend ‘kunstwerk’….

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s