Paddenstoel

 

Wel opvallend

Gisteren was het mooi  weer om te wandelen en besloot ik  om met de hond een andere route te gaan lopen…, zo kwam ik bij de  bovenstaande paddenstoelen uit.Ook vorig jaar  stonden er op die plek ’n aantal.Het blijkt dat deze soort in deze tijd weer uit de grond schieten .Het herinnert mij  eraan dat we de  herfst in het vooruitzicht kunnen verwachten.Ik wil  toch nog even van de zomer genieten hoor…, ben er nog niet aan toe.Dus de herfst gedachten achterwege laten en die van me af te schuiven.Paddenstoelen hebben toch ook wel iets als je zo ziet staan,dus daarom ze wel gefotografeerd.Het was gisteren ‘n  geschikt moment zoals ik ze zag staan  met ’n mooi aanzien voor ze gerijpt zijn of  stuk  door welke reden dan ook

Groet Plantster

 

Fier omhoog ….

 

 

Een gedachte over “Paddenstoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s