Zonnestraaltje

De hond zorgt dat ik straal…, de zonnestralen mag  ik binnenhalen .Ik ben met hem erg blij en daarvoor enorm dankbaar …,dat is zonneklaar.

Heel bijzonder zoals mijn hond  tijdens ’n wandelronde omhoog stond te kijken… hij hoorde schijnbaar wat en spitste ik ook mijn oren.Het geluid bleek van een specht te zijn die aan het kloppen was .. hoog in de boom.Ik vond dit  ‘n  mooi moment  hoe mijn hond omhoog  stond te kijken.Hij helpt mij op zijn ‘hondse’ manier al is ’t door iets op te merken…,gisteren hij iets zag kruipen.Het bleek een pier te zijn die kronkelend  zijn weg vervolgde om weer in het gras  onzichtbaar te worden.

Het is telkens ’n waar avontuur met mijn hond ,    :hond):

met inspiratie voor mijn blog …,voor mij vanzelfsprekend. Ik geniet ervan…, hoop dat jij ook van de blog  mag genieten.Geen moet … geen dwang…, het mag, het is vrijblijvend ,

Met vriendelijke groet ,

:lap1:

 

Plantster

 

Een gedachte over “Zonnestraaltje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s