Slakkengang

Zelfs  een slak komt er…, waar hij naar toe wil. Ze komen meestal na een regenbui tevoorschijn.Veel mensen zien ze liever niet dan wel omdat ze aan de planten komen en daardoor planten ziektes kunnen overbrengen.Als je info over de slak wilt dan op  internet te googelen

 

Met een slakkengang,’n beetje geluk en meer geduld kom je er ook!

.Met een slakkengang,met ‘n  beetje geluk en meer geduld kom je er ook!Ik weet niet of jij een slakken liefhebber bent .Ook niet wat jij ervan vindt dat  deze zomer alweer ‘n  groot gedeelte  achter zich laat .Ik spreek namens mij zelf .., zoals ik het bekijk vind ik  dat de zomer echt wel snel gaat .De tijd die er mee gemoeid is alsof die tijd wordt ingeslikt en hup …, weg is ie.Het is nu in de ochtend …   maar ook zo weer avond.Waaraan  het ligt sja misschien wel de leeftijd  …, dat wordt door menigeen beweerd … of  zal het zijn hoe je in het leven staat.Dus deze vraag  weet zich overeind  te houden…. waar blijft de tijd…, waar blijft deze dag ?Ik heb er wel eens eerder over geschreven maar dat de pret niet mag  drukken. 0ndanks de dag met  zijn eigen tempo voor ’t gevoel voorbij gaat… dus ging ik na ‘t  fietsen ook op mijn  eigen tempo naar huis.
Een ieder heeft  zo wel zijn of haar eigen tempo … dat geldt voor mij  en voor jou ….jij komt er ook.Een ieder heeft zijn eigen mogelijkheid tot groeien.
In doen of laten … de tijd gaat even snel .Als je ziet hoe gejaagdheid  in de tegenwoordige tijd   met  ‘n  stress  wordt opgezadeld … dan  krijg  je soms wel bedenkingen er over of dat snelle wel zo effectief is. als het lijkt…. Misschien ligt het aan de financiële  kant,juist dat  de overhand neemt . Het niet voor  ieder deugt en de oplossingen  niet gemakkelijk zijn  .., ik denk vooral aan de mensen die in de zorg werken en aan de mensen die de  zorg nodig hebben…. alles bij elkaar zorgwekkend….  in deze tijd . We moeten roeien met de riemen die we hebben….

Een naaktslak met slakkengang

Of  jij  met snelheid of  langzamer  ergens vooruitgang boekt, zolang je vooruit gaat zit er ’n groei in.Stilaan komt jouw tijd eraan, zij weet zich als geen ander  te manoeuvreren en al gaat die tijd wel of niet snel vooruit of staat alsof  even stil.Het is voor de mens die in zijn of haar tijd er is …vernieuwend  te mogen leren en  ervaren .Een nieuwe aflevering mogen schrijven voor in je levens boek…zodra de laatste bladzijde is geschreven wordt jouw boek dichtgeslagen.

Groet Plantster

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s