Illusie of werkelijkheid

Mensen die je nemen zoals je bent.Wees daar zuinig op.

Is illusie een schijnbare werkelijkheid of ‘n  onjuist  idee van de werkelijkheid?Is vriendschap  wel of niet een illusie?Je  krijgt vriendschap niet in je schoot geworpen… in het leven  is ’t geven en nemen.Wat of waarom er ook iets gebeurd …,alsof is voorbestemd.Echte vriendschap is oprechte vriendschap daarvoor dankbaar te zijn ..,er voor mekaar zijn.Mensen die je nemen zoals je bent.Wees zuinig daarop.

Your mind is a garden

 

 

 

Het leven lijkt een draaimolen  waar je  in mee gaat… ’n cyclus met ‘n  draaiboek .Of je daarin je draai gevonden hebt…, dat is aan jou.Hoe jij  in het leven staat , met dus ook vriendschappen…, hoe je er mee overweg gaat… het ervaren. Als een groot geheel wordt  jouw levensverhaal  bijeen gebundeld …, het is al …hoe jij iets ervaart. Een levenstijd waar jij een gedeelte van  tijd  mag  beleven en zijn .Om  te ondervinden & groeien … Heel even heb ik het over  ‘n  illusie,desillusie of toch werkelijkheid…,

Hoe mensen jou behandelen is hun karma.Hoe jij reageert is het jouwe.

.

 

Groet Plantster

Een gedachte over “Illusie of werkelijkheid

  1. Ik vind dat je de mensen aanvaard zoals ze zijn
    en niet proberen om ze te bekeren naar jouw inzicht,
    zo aanvaard ik de vriendschap ook.

    Groetjes Arie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s