Post uit Nederland

Post uit Nederland

Een brievenbus in de kleuren rood wit en blauw…, ’n specifieke kleur …het doet  denken aan de Nederlandse vlag met in die kleuren deze brievenbus. Nu heb ik deze post er uit gehaald …, het is klein  maar wel  ’n mooi gebaar naar jou >als bloglezer of bezoeker < om mijn dank  even uit te spreken ofwel te beschrijven.Het is voor bezoekers die mijn blogpublicaties ’n warm hart toe dragen.Wat deze post ook betreft…, met verwoording … iedere blog bezoeker uit binnen én buitenland die de moeite  neemt en het ook de moeite waard vindt.Dank je …,  leuk!!

 

Groet Plantster

2 gedachtes over “Post uit Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s