Vederdracht

 

Een speciaal momentje want ik besefte hoe mooi ’n mus  al  kan zijn …,

Een mus  om te zien ,…. .als ik de mussen zie vliegen dan zie ik ze dus vliegen haha. Als ik ze dan ook nog hoor dan is het  heel waarschijnlijk dat ze zich hier thuis voelen.Toch ook wel mooi met mussen gekwetter op zijn tijd en brengt leven in de brouwerij met zich mee.Als de mussen ‘t  in de gaten hebben dat er  ergens iets te halen valt,dan hebben zij feest. Nu in deze tijd zie je hier en daar  dat het koren aan het rijpen is. Met een korreltje graan hebben ze hun buit te pakken ….,dat  smaakt  naar meer  en waarvan ze smullen.Daarbij zit het ook in de natuur als  je een kat ziet gluren  en als sluipend…, om een muis of zelfs een mus te willen vangen.Het zit in zijn instinct ….de een zijn dood is de ander zijn brood.Toch heeft ieder dier zowel de vogel als  de kat zijn charme .De mens heeft  ‘n  charme …, is de mens ook een dier?   :(sS):

“Charme  ’n mooi woord  én toepasselijk…,  ’t staat voor mooi op mijn blog en  is mijn blog mooi,dan is dit cirkeltje rond.”

 

Ik draai mijn rug naar jou toe…,om mijn vederdracht te laten zien Mooi hé!

Groet Plantster

2 gedachtes over “Vederdracht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s