Avond valt in

De avond valt in
Zonlicht en duisternis

 

Zoals gisteren de avond inviel en de zon aan het zakken was .Het daglicht verdween met de zon en ontmoette de avond Het leek even alsof licht en duisternis bij de boerensloot bijeen kwamen  en daar nog  even de lentezon zich liet zien.
Ik probeerde maar niet te mijmeren over deze mooie dag  die voorbij was.
Al vrij  gauw  nam de avond het stokje over van de dag om verder te  dirigeren in duisternis. Het is geen aardigheid aan om over ’n landelijk straatje te gaan als je van en in de natuur niets meer ziet ,dus op huis aan.Die avond heb ik inmiddels al achter mij gelaten,kun je nagaan hoe snel tijd  aan ons  als mens voorbij gaat.

Groet Plantster

Een gedachte over “Avond valt in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s