Avondzon

Hoe groot de zon ,tegenover de mast
IMG_7365 - kopie
Hoe groot de zon ,hoe klein ik mij voel

In de vroege avond van zondag 9 april dat de zon ging zakken merkte ik, hoe snel dit in zijn werk ging.Het is wel ’n heel wonderlijk systeem,want ik keek naar de andere kant en daar zag ik de maan die zich voorbereidde om het over te nemen van de zon,die  geleidelijk aan zich lijkt te onttrekken voor de mensheid zodra het donker werd.De zon heeft vandaag  goed haar best gedaan,de warmte was merkbaar.
Nu straks de nacht zijn intrede doet.Het heeft zo wel wat om er mijn gedachten over uit te spreken. Bij deze wens ik een ieder ’n goedenacht en voor morgen gezond weer op!

Groet Plantster

3 gedachtes over “Avondzon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s