Weerpraatje

Afbeeldingsresultaat voor kletspraatje

Met vanmiddag een heerlijke lunch achter de kiezen en nu ’n luchtig weerpraatje .Ik kijk  even naar buiten.Meegevoerd met de wind slaat de regen hier behoorlijk tegen deze raam.Alsof betreffende raam verdriet heeft …,zoals die druppels naar beneden glijden.Het is nu winderig vergeleken met gisteren alsof het najaar is.Ik weet van  mijzelf dat het bijna maart is ,dát scheelt ’n beetje,’t is bijna niet voor te stellen dat het al bijna zover is.

Aan het weer kan men gelukkig nog niet veel doen zover ik weet. En af te wachten wanneer ’t droog zal worden.Het nodigt vandaag in elk geval niet uit om buiten op een terrasje te zitten.De lucht heeft vele gezichten met vandaag  bewolkt en grijs,niet koud aanvoelend voor deze tijd.Zo ik  het zie leeft de regen zich wel uit.

Afbeeldingsresultaat voor met regen blij zijn

Word er niet humeurig van ,daar heb je niet zo veel aan en probeer het positief in te zien.Er vanuit gaan dat de zon achter de wolken schijnt, dan kom je  vandaag al een heel eind mee al, ook al blijf je thuis.

Het weer is afwisselend en ‘n  geschikt gespreksonderwerp van deze dag .

Afbeeldingsresultaat voor slecht weer grappig

Zojuist keek ik  naar de lucht … , ik wil mijn blog luchtig houden.

Groet Plantster

Een gedachte over “Weerpraatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s