*Buizerd*

ik mag ontmoeten …,hem graag begroeten
mij  verwonder,  als heel bijzonder

img_0382
Een bijzonder moment

Jij geloof het vast niet,tja  toch is het echt waar, ook vandaag kreeg ik een buizerd te zien.Waarvan ik  heb genoten als ’n prachtige belevenis .Het moment dat ik hem daar op  ’n hoge tak van een boom  zag zitten .Deze buizerd  en heel even ’t wel leek alsof  hij mij  aan het observeren was…,wonderlijk om te beleven. WOW .

img_0381

Er zit ‘n  takje  voor zijn gezicht ,maar in een boom zitten  nou eenmaal takken,nietwaar. Ik ben aan het  nagenieten en in elk geval die takken  niet de pret  konden drukken. Het is en blijft voor mij  ‘n  boeiende vogel ,dat ik vaker heb laten doorschemeren . Nu ik  deze verwondering  uitspreek, tja de buizerd hoort gewoon bij mij…., hier op deze blog haha.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s