Uitgebloeid

  • Het is mooi om te zien zoals hierboven wanneer ze zijn uitgebloeid .Het is voor de uitgebloeide bloemen,planten of struiken een nieuwe fase,waar je normaliter gewoon aan voorbij loopt.Nu de zon scheen en het weer vanmiddag als aangenaam.Ik ben bewust langzaam eraan voorbij gegaan,het leverde deze foto’s op.
  • Als je erbij stil staat en de bloemen/struiken  in kwestie ook zo bekijkt ,hoe ze  zich  nu van deze kant laten zien .Ieder fase heeft wel iets,van het uitkomen tot het uitgebloeid zijn .Dan toch er iets in zien met een goede hoop ,op naar het  volgend jaar als het groei en bloei cyclus weer mag beginnen.
  • Hoe is het met de mens in de bloei van zijn leven ,wordt de mens wat ouder…, dan in de herfst van zijn leven te zijn, maar dat wil niet zeggen dat die mens dan minder mooi  is .Ik denk  hierbij vooral aan ‘t innerlijke ,dat vooral een bepaalde charme  te hebben en van belang .Ondanks de oude dag… het is een ieder ,die het op zijn eigen manier ’t wel of niet mag ondervinden.Zowel de mens als  in het plantenrijk,ieder jaar een groeifase door te gaan.

Groet Plantster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s